KINGI ENDALE KAUNIS JUME LÄBI ULTRAHELI NÄOHOOLDUSE

KINGI ENDALE KAUNIS JUME LÄBI ULTRAHELI NÄOHOOLDUSE

Ultraheli näopuhastus on üks kõige populaarsemaid ja nõutumaid protseduure, et saavutada endale ilus kaunis ja klaar näonahk. Naha sügavpuhastus ultraheliga sobib erinevate nahatüüpide ja mitmesuguste probleemide korral. Suurepäraseid tulemusi olen saanud naha sügavpuhastamisel, akne ravis ning samuti stressis, vananeva naha korral.

Et kõik oleks lihtsasti arusaadav – mida see endast kujutab, kuidas hooldust läbi viin ning miks peaksid just selle protseduuri valima – annan Sulle lühikese kokkuvõtliku ülevaate :)

Ultraheli – mis see on?

Väga suure võnkesagedusega füüsikaline helilaine (üle 20 kHz), mida inimese kõrval ei ole võimalik tajuda. Küll aga pean tõdeda, et esimesel korral võib veidike ebamugav tunne kõrval siiski tekkida. Meditsiinis on ultraheliaparaate diagnostikas ja haiguste ravis edukalt kasutatud juba aastaid (nt raseduse kulgemise jälgimine ja loote piltide salvestamine).

Näohooldusaparaadi kirjeldus

Aparaat, millega teostan ultrahelipuhastust, on elektrokosmeetiline aparaat, mis ühendab endas ultrahelifunktsiooni programme, footonteraapiat ja iontoforeesi. Kombineerides professionaalses nahahoolduses ultraheli, footonteraapia ja iontoforeesi, on võimalik saavutada suurepäraseid tulemusi naha sügavapuhastuse läbiviimisel, nahaseisundi parandamisel ja vananemisnähtude vähendamisel.

Kuidas see toimib?

Ultrahelil on väga palju positiivseid toimeid. Nagu näiteks imiteerib vibratsiooni, rahustab nahka, stimuleerib vereringet ja rikastab kudesid hapnikuga. Ultrahelilaine stimuleerib naharakke, tehes õrna massaaži, mis suurendab rakku ümbritsevat ruumi, paneb liikuma tsütoplasma ja mitokondrid. Ultrahelihooldus kiirendab rakkudevahelist ainevahetust ja rakkude taastootmist ning paraneb metabolism.

Milline näeb protseduur välja?

Näohooldus ultraheliga on mitmeetapiline ning selle käigus kasutan hoolduses Anesi Aqua Vital sarja. Esmalt toimub naha ettevalmistus protseduuriks. Nahka puhastan põhjalikult spetsiaalse puhastuspiimaga, mis sisaldab rikkalikult niisutavaid toimeaineid. Lisaks silub, rahustab ja pehmendab nahka. Seejärel toniseerin näonaha üle toonikuga. Toonik sisaldab aktiviseeritud - polariseeritud merevett, mis ahendab õrnalt poore, loob kohese heaolu- ja värskustunde.

Järgnevalt hakkangi töötlema näonahka spaatlikujulise ultrahelipeaga, kasutades pidevalt näonahal desinkrustatsioonivedelikku. See tagab läbi mehhaanilise vibratsiooni elutute pindmiste naharakkude ning komedoonide eemaldamise. Vedelik hõlbustab komedoonide eemaldamist, aitab kontrollida rasueritust ja säilitada naha loomulikku kaitsebarjääri välistegurite eest.

Kahes järgnevas etapis kasutan oksügeniseerivat ultraheligeeli. Üheks väga heaks omaduseks on see, et toode stimuleerib kollageen- ja elastiinkiudude sünteesi. Tugevdab rakumembraane, et paremini kaitsta neid vabade radikaalide ja ilmastikumõjude eest. Väga tähtsal kohal on ka, et omab põletikuvastast ja rahustavat toimet. Lisaks kiiresti leevendab ja viib miinimumini nahapunetuse ilmingud. Vähendab väsimuse nähte ja annab nahale uue sära.

Neist esimeses kiirendan ultraheli tasandava mikromasaazi toimel naha ainevahetust, naharakkude uuenemist ja jääkainete eemaldamist.

Geeli peal teostan 3MHz ultrahelipeaga LED footonvalgust. Ultraheli sagedusel 3 MHz on sügavatoimeline, mikrovibratsioon stimuleerib rakkude elutegevust, tagab nahale taastava noorendava toime, footonvalgus taastab akneprobleemiga, pigmendilaikude nahka, vähendab vananemisilminguid. Teaduslikud uuringud on näidanud erineva lainepikkuse ja värvusega valguse positiivset toimet erinevate nahaseisundite korral.

Vastavalt kliendi näonahale valin sobiva valguse, milleks on:

Sinine LED – puhastav ja reguleeriv. Aitab aktiveerida bakterivastase toimega porfüriine.

Punane LED – valgusega saab mõjutada pärisnahka ehk dermist. Mõjub vananemisvastaselt, naha noorendamiseks, pinguldamiseks ja hapniku varustuse tagamiseks.

Roheline LED – vähendab näonahal punetust.

Ultrahelist tekkiv soojus aitab aktiivainetel paremini imenduda naha sügavamatesse kihtidesse. Seega on võimalik tõsta iga protseduurijärgselt naha niiskussisaldust. Seejärel, protseduuri viimases etapis, toimub ultraheli impulssrežiimil naha rahustamine ja pooride ahendamine.

Protseduuri lõpetan spetsiaalse oksügeniseeriva (Vidalys Aqua Vital Mask) maskiga ning lisan juurde niisutava ampulli, mis mõjub rahustavalt, jahutavalt ja lõõgastavalt. Maski eemaldamise järgselt kannan näonahale koe hingamisfaktoriga seerum Aqua Vital ja seejärel 24h kreem Aqua Vital, mis tasakaalustab naha niiskussisaldust ja kahitseb nahka kahjulike faktorite toime eest kogu päeva jooksul.

Juba ühekordne protseduur on andnud silmnähtavaid tulemusi.

Kindlasti tasub üle vaadata ka vastunäidustusi, kui tahta endale ultraheli protseduuri teha. Peale protseduuri tuleks vältida otsest päikesevalgust, ujumist, sauna ja rasket trenni.

Vastunäidustused

  • Ägedad põletikulised ja allergilised nahahaigused, marrastused ja haavad
  • Epilepsia
  • Väljendunud südamepuudulikused, südamehaigused
  • Südamestimulaatorid
  • Raskekujuline suhkruhaigus
  • Pahaloomulised kasvajad
  • Verehaigused
  • Nahapinnast kõrgemal ulatuvad sünnimärgid
  • Rasedus
  • Ohatis
  • Metallproteesidega inimesed (võib kaasneda ebamugavustunne)
Eelmine postitus
Järgmine postitus