NÄONAHK, KUI BEEBIPEPU

NÄONAHK, KUI BEEBIPEPU

Ajas muutub ju kõik. Niisamuti ka sinu näonahk. See talletab endasse kõik - kogetud hetked ja emotsioonid, täiustub, nõrgeneb ning õnneks ka paraneb. Ealisest vananemisest keegi ei pääse, küll aga on võimalik vägagi edukalt oma näonaha vananemist aeglustada, mis aga sõltub juba konkreetsetest sammudest, kuidas igapäevaselt oma näonahka hooldada.

Esimesed n.ö kortsukesed hakkavad tekkima 20-ndates, mis näevad välja kui väga peenikesed ja vaevalt tähelepandavad jooned silmade ümber ning suu ja nina vahel. Aja jooksul aga muutuvad need aina sügavamaks. Loomulikult on see inimeseti väga erinev, kuid keskmiselt 30-ndates tekivad kortsud ka juba laubale, voldikesed kaelale ning suu ümber.

Nagu on laulnud härra Sinatra: „That’s Life“, siis pea püsti ja kurvastamiseks pole siin mõtet!

Paljud minu kliendid on öelnud, et ilusüste nad tegema minna ei julge ja minu arvamus on, et see ei tohiks kindlasti ka esimene valik olla. Nimelt on võimalik saavutada ka samaväärne tulemus süstivabalt – üheks alternatiiviks on mesoporatsioon, millega ei kaasne verevalumeid, taastumisaega ei ole ning puudub ka infektsiooni oht.

Nõelte asemel on elektriimpulsid, mis avavad epidermaalkanalid ja mööda neid tungivad ravimipreparaadid naha sisse. Aparaadi vahendusel saan toimetada naha erinevatesse kihtidesse kasulikke toimeaineid – hüaluroonhapet, vitamiine ja mikroelemente, mis kõik sisalduvad protseduuris kasutatavates ,,kokteilides,,.

Hoolduse esimeseks etapiks on näonaha puhastamine ja koorimine. Rulliku abil transpordin näonaha sisse liposoomi, mis on võimeline endasse lukustama ja edasi transportima erinevaid toimeaineid. Liposoom on imeväikesed õõnsad kerad, mida kasutatakse kosmeetikatoodetes aktiivainete transportimiseks naha sisse. Seejärel valin vastavalt kliendi näonahale „kokteili“ ehk ravimipreparaadi, mida transportida näonaha kihtidesse. Lõpetuseks kasutan vastavalt näonahale maski ja kreemi.

Kliendi vaatevinklist võin öelda, et esimene kord endale protseduuri teha lastes, oli päris huvitav ja uudne kogemus. Lihased tõmbusid ükshaaval kokku impulsside abil, mis ajas kohati ka itsitama. Muidugi kõigil inimestel on näonahal valulävi erinev. Mõni tunneb impulsse alles kõrgel tugevusel ning otsmik on justkui elutu, samas kui teisel on jällegi just otsmik ülitundlik. Näonahk oli mitu päeva sile ja prink nagu oleks beebipepu – tunne oli nagu oleks igal hommikul ja õhtul endale näomaski teinud.

Järgnevalt näed ka mõningaid pilte enne ja pärast protseduuri teostamist.

Enne ja Pärast

Enne ja Pärast

Eelkõige tasuks valida mesoporatsiooni näohooldus, kui Sul on:

  • sügavad miimilised kortsud
  • kuperoosa
  • tuhmunud ja hall jume
  • elastsuse ja toonuse langus
  • hüperpigmentatsioon
  • topeltlõug
  • kuiv ja lõtvunud näonahk
  • soov ennetada vananemisest tulenevaid ilminguid

Peab arvetama, et protseduur on soovituslik alates 24. eluaastast ja enne alustamist tuleb kindlasti üle vaadata vastunäidustused, mida saad ka ise kontrollida antud protseduuri veebilehelt.

Protseduur annab kindlasti kuurina tehes märksa paremaid tulemusi. Küll aga juba ka esimesel korral on tulemus silmnähtavalt märgatav. Näonahk on siledam ning pringim, miimilised kortsud justkui kadunud. See oleks justkui iga naise unistus :)

Tuleks aga kindlasti arvestada, et protseduuri järgselt ei tohiks samal päeval trenni teha ning 24h ei ole soovituslik puhastada näonahka veega. Eriti hea on, kui suudad päeva jooksul juua ca 1,5 liitrit vett.

Eelmine postitus
Järgmine postitus